Εταιρεία

Οι Υπηρεσίες μας

01.

ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η PCT διανέμει σε ΑΤΤΙΚΗ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με ίδια μέσα, και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα σε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρεία ταχυμεταφορών της Ελλάδος και το αντίστοιχο για διανομές εξωτερικού.

02.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

Πολλές αποστολές γίνονται μέσω πρακτορείων κατ απαίτηση των παραληπτών. Η PCT προσφέρει υπηρεσία διανομής σε πρακτορεία (Ρέντης, Βοτανικός κλπ) τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη. Η υπηρεσία έχει σαν στόχο την εξοικονόμιση κόστους και χρημάτων για τους πελάτες μας.

03.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΕΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ειδική υπηρεσία για τα βαριά δέματα για μικρότερο κόστος έναντι της κλασσικής ταχυμεταφοράς. Οι παραδόσεις με αυτήν την υπηρεσία γίνονται εντός 2-3 ημερών, το αργότερο. (Περισσότεροι από 120 εκδοτικοί οίκοι είναι πελάτες μας.)

04.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ «ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ»

Εκτός από την κλασσική ταχυμεταφορά, δημιουργήθηκε ειδική υπηρεσία, για τα βαριά δέματα, από την πόρτα σας στην πόρτα του παραλήπτη, για όλα τα σημεία εντός Ελλάδος, με τιμές πρακτορείων αλλά παράδοση την επομένη (συνήθως) ή την μεθεπομένη (κάποιες φορές).

05.

ΥΠΗΡΕΣΪΕΣ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ

Παραλαβή και παράδοση την ίδια μέρα, με χαμηλή προσαύξηση.

06.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ

Αναλαμβάνουμε να πάμε και να εισπράξουμε για την εταιρεία σας με αποδείξεις της εταιρείας σας, είτε με εντολή σας και δικής μας απόδειξη (σε αυτήν την περίπτωση, πολύ χαμηλό κοστολόγιο)

 

07.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Η PCT έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια στις μαζικές αποστολές (είτε περιοδικών είτε φακέλων) καλύπτοντας όλο το φάσμα υπηρεσιών, από φακελοποίηση, διόρθωση και γνωστοποίηση τυχόν λαθών της DATA BASE σας με τους παραλήπτες, αποστολή και στοιχεία παράδοσης (οι αποστολές παραδίδονται ΟΛΕΣ με υπογραφή και ΟΧΙ απλή εναπόθεση σε γραμματοκιβώτιο!!!), με τιμές που αγγίζουν της απλής ταχυδρόμησης ή εναπόθεσης και κάποιες φορές είναι και ακόμα πιο μειωμένες.

 

08.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ LOGISTIC ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ για εκδοτικούς οίκους

Μία καινοτομία για τον ευαίσθητο τομέα της διαχείρισης επιστροφών βιβλίων (η PCT έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτό το κομμάτι) για τους εκδοτικούς οίκους. Η υπηρεσία περιλαμβάνει όλο το φάσμα από την αρχή μέχρι «ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΦΙ!.»

Τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε απορεία